Forum Discussion

krwawymocz's avatar
2 years ago
Solved

Dot.: NFS Unbound DirectX Error po update - DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

A co zrobić jak mam stery aktualne i nie nvidie tylko AMD a dokładnie RX6700XT. i to samo się włącza. niestety gra sie wyłącza

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @krwawymocz 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji, która zdaje się dotyczyła innego problemu. 

Poproszę Cię o dokładne opisanie problemu. 

Czy przy wyłączeniu gry pojawiają się jakiej komunikaty błędów? 

Czy zostały przez Ciebie wykonane jakieś kroki by problem rozwiązać? 

Problem pojawił się nagle i wcześniej gra działała, czy jest to jej pierwsze uruchomienie?

• Błąd dotyczy tego samego. Directx error. Grałem wcześniej w wersję próbną i nie miałem problemów. Teraz po zakupie gry problem się pojawił. Narazie usunąłem pliki z moich dokumentów i z plików gry z zakończeniem dx12. Gdzieś poradnik na internecie znalazłem i jakby problem zniknął. Przez 2-3 dni uruchomiona gra nie wywala błędów. Mam nadzieję że tak zostanie 😉

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Dzięki za informację @krwawymocz, cieszę się że udało się rozwiązać problem. 

Jeśli uda Ci się odnaleźć poradnik z którego korzystałeś i znajdziesz chwilę by wrócić na forum i przesłać go nam, byłbym bardzo wdzięczny. 

Twoja odpowiedź mogłaby pomóc komuś innego kto trafiłby na forum z podobnym problemem. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Ekstra, dzięki za poświęcenie czasu na zamieszczenie rozwiązania 🙂 

Oznaczę Twój post jako rozwiązanie @krwawymocz

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 7 days ago
1,532 Posts