Forum Discussion

SongoQuantum's avatar
2 years ago

EA app Error EC:201

Aplikacja pada po dluzszym czasie nie podlaczenia do internetu.

Gra NFS Heat za kazdym ponownym uruchamianiu wymaga ciaglego laczenia sie z aplikacja, ktora z kolei nie dziala bez internetu, wiec gra ciagle wymaga polaczenia z internem... za kazdym razem kiedy chce ja uruchomic... rzekomo zainstalowanej fizycznie na moim komputrze! Gra zostala aktywowana, wiem jak wlaczyc tryb offline.... ale to wszystko dziala dopoki nie wylacze komputer, lub ponownie aplikacja padnie... za brak internetu.

Wiec w jaki sposob, granie tu nie wymaga polaczenia z internetem? Bo wymaga, za kazdym razem przy starcie gry!!!

W zalacznikach podaje jaki rodzaj bledu wyskakuje. Pierwszy gdy chce uruchomic gre bez aplikacji uruchomionej no i bez internety EC:201 blad. Drugi kiedy aplikacja bedzie przez jakis czas bez doistepu do internetu i gralem w trybie offline... mowi mi, ze brak internetu...oczywiscie, taki byl moj zamiar. Wlaczylem po to tryb offline (!).

Prosze o usunienie tego bledu z aplikacji, bo nie kupowalem fizycznej gry zeby sie ciagle laczyc z internetem.

To, ze skorzystalem ze sciagania gry bo nie mam napedu DVD w tym komputerze, nie powinno wplywac na ciagly wymog laczenia sie z aplikacja i iprzez to z nternetem. Mam inne dwie gry sciagniete w ten sam spsob (RED ALERT) ale one dzialaja tak jak oczekuje, bez laczenia sie z aplikacja i internetem.

No RepliesBe the first to reply

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,508 PostsLatest Activity: 5 days ago