Forum Discussion
Hej @Bromu
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać poprzez zmianę ustawień uruchamiania aplikacji EA app oraz gry z poziomu zakładki Zgodność.
Przejdź do folderu gdzie zainstalowana jest aplikacja EA app
Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop
Kliknij prawym przyciskiem myszy na EADesktop.exe, po czym wybierz Właściwości -> Zgodność - zaznacz Uruchom ten program jako administrator.
Tę samą czynność powtórz z plikiem uruchamiającym grę.
Dodatkowo uruchom grę w trybie kompatybilności ze starszym systemem operacyjnym.
- 10 months ago
Dzięki za odpowiedź i próbę pomocy.
Uruchomiłem jako administrator program EA, oznaczyłem uruchamianie gry jako administrator, wykonałem wszelkie kombinacje ustawień zgodności do tego, brak rezultatu, gra nie uruchamia się.
Do tego:
1 Zaktualizowałem sterowniki chipset/grafika do najnowszych
2.Wyłączyłem czasowo antywirusa i firewalla
3. Sprawdziłem wymagania minimalne - powinno chodzić na max detalach
4. DirectX i Visual C - najnowsze wersje
5 Sieć sprawna - normalne czasy odpowiedzi
Gra jak nie uruchamiała tak się nie uruchamia nadal. Brak możliwości wznowienia sprawy na EA help - brak czatu, brak jakiegokolwiek kontaktu z EA support. Po kliknięciu "wznów sprawę" wysyła mnie do artykułów które mogą pomóc, a status sprawy nadal jest "oczekiwanie na gracza" To jest niepoważne.
Zgłosiłem sprawę tydzień temu na stronie EA help oraz przez narzędzie zgłaszania błędów w aplikacji EA. Zero odpowiedzi. Przyszedł natomiast email z odnośnikiem badania satysfakcji z udzielonej pomocy. Link z emaila skierował mnie na stronę w języku japońskim.
- EA_Kuba10 months ago
Community Manager
Hej @Bromu
Zauważyłem, że w tym wątku został przez Ciebie opisany podobny problem z inną grą EA.
Jeśli posiadasz kilka partycji/dysków, a folder z zainstalowanymi grami z EA app został zmieniony, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zainstalujesz grę w domyślnej lokalizacji.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 13 days ago
Język w nfs unbound
Solved16 days ago- 22 days ago