Forum Discussion
Hej @Bromu
Przykro mi, że opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal.
O ile wsparcie gry wydanej w 2010 roku może być utrudnione z racji zmian w technologii, to nie jest mi nic wiadomo na temat "wyłączenia" tej gry. Jeśli taka sytuacja miałaby mieć miejsce informacje na temat tego, znajdą się pod poniższym linkiem.
https://www.ea.com/pl-pl/legal/service-updates/i-q
W kwestii próby rozwiązania problemu, sprawdź proszę czy uda się go rozwiązać dodatkowo poprzez usunięcie błędów rejestru (dowolnym darmowym programem) i ponownej instalacji gry. Sugerowałbym również sprawdzić czy grę uda się zainstalować na nowo utworzonym koncie administratora na komputerze.
Z Twojego wątku usunąłem części naruszające regulamin forum.
Obie gry nie uruchamiają się na czterech różnych komputerach, w czerech różnych konfiguracjach i trzech systemach operacyjnych. Jedyne co jest wspólne to program EA App który nie pozwala na uruchomienie tychże gier. Pojawia się w komunikacie o błędzie a także przycisk: "ZDOBĄDŹ" po kliknięciu którego trafiam na moją własną grę w mojej bibliotece która nie działa!
Konkluzja - EA uniemożliwia ludziom granie w ich własne gry pozbawiając ich po cichu licencji, bo nie jest możliwe aby na 4 różnych komputerach ten sam problem wystąpił, szczególnie, że inne gry z EA uruchamiają się bez problemu. Dlaczego wobec tego EA usuwa cichaczem licencję? Jaki jest powód, jaki motyw? Aby znów kupić, tym razem: Need For Speed Remastered oraz - cóż za przypadek - Burnout Paradise Remastered! Tak się doi nieświadomych ludzi kiedy remastery nie chcą się sprzedawać zgodnie z oczekiwaniami, kończy się wsparcie tłumacząc tym wszystkie problemy.
Oto całą tajemnica, oto prawdziwy powód problemów, bo nikt mi nie pomógł i nie pomoże kiedy nie mam się już licencji gra się nie uruchomi po prostu i już 🙂
EA - Wstyd i hańba.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 2 days ago
- 3 days ago