Forum Discussion

Asriel332's avatar
3 years ago

Gra NFS HEAT nie chce mi się uruchomić

Gdy odpalam grę po przez EA app niby wszystko git ale po chwili gdy EA app znika z ekranu pojawia się spowrotem i przez około 4 sek mam pokazane że niby gram w gre na profilowym a potem to znika a gra się nawet nie włącza ani na chwile poprostu EA app spowrotem się włączył na pulpit i tak jak bym tej gry nie włączył

15 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Asriel332 

Obawiam się, że nawet jeśli uda Ci się w jakiś sposób (lub jakimś cudem 😉 ) uruchomić grę, to płynna rozgrywka z racji tego o czym wspomniałem wcześniej może okazać się niemożliwa. 

• chciałem powiedzieć że mój kolega (niedawno się dowiedziałem) ma parametry jak moje i mu działa na ustawieniach epickich więc wądpie że to wina parametrów ale wciąż mam problem z odpaleniem gry jeśli ma pan jakieś propozycje co moge zrobić to może pan napisać ale troszke dokładniej żeby mi ułatwić sprawe żeby wogóle coś zrobił z tych punktów podanych narazie z bóle się poddaje i czekam aż ge force now wkońcu zaktualizuje aplikacje żeby można było uruchomić gre nfs heat po przez EA app :/ 

• nawet jeśli by po jakich kolwiek propozycjach jak moge naprawić bład po uruchomieniu będom problemy z płynnościom gry to jestem pewny że nie będzie mi to przeszkadzać chce tylko by gra działała

• podejżewam też że coś jest nie tak z plikami bo jak pobierałem nfs heat to wstrzymywałem i wyłanczałem ponieważ musiałem iść więc może żeczywiście coś mogło się uszkodzić w plikach gry jeśli myśli pan tak samo to spróbuje od nowa zainstalować gre @EA_Kuba 

• @EA_Kuba ogólnie to jak pojawia się nfs heat w menedżeże zadań to wyświetla mi mniej więcej 25,7% na procesoże po czym po chwili tak dokładniej 30 sek powoli procenty się zmniejeszają a EA app odpala się znów a gra tak jakby się wyłącza

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,494 PostsLatest Activity: 3 days ago