Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Gra nie chce się włączyć NFS 2015

mój komputer spełnia wymagania gry mam zainstalowane potrzebne sterowniki opcja napraw grę nic nie wnosi 

4 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Witam, kupiłem dzisiaj gierkę instaluje aktualizuje i wgl nareszcie gotowa kilkam graj a tutaj "program Need For Speed przestał działać" i tyle z grania ktoś wie co zrobić ?

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    9 years ago
    Hej.
    Na początek mam kilka pytań, które pomogą w rozwiązaniu problemu.
    Czy Twój sprzęt spełnia wymagania sprzętowe co do gry?
    Czy masz zaktualizowane potrzebne sterowniki?
    Jeśli sterowniki są zaktualizowane prosiłbym o użycie opcji Napraw grę po uprzednim naciśnięciu PPM na ikonę gry z menu origin.
    Proszę dać znać czy to pomogło. Jeśli nie, przejdziemy do innych kroków naprawy.
    Pozdrawiam.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

dodam ,że ten sam błąd wyskakuje przy grze star wars battlefront ,również zakupionym przez orgin

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@Dzynek_97 @morgull1997

Zobaczcie proszę rozwiązanie z tego wątku, które pomogło NabityEktomorfik w uruchomieniu gry.  Jeśli korzystacie z antywirusów typu: AVG/Avast, McAfee, przed uruchomieniem gry spróbujcie je testowo wyłączyć! Dodatkowo zerknijcie tutaj, gdzie znajdziecie extra kroki do wypróbowania! 

Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlijcie nam proszę raport DXDIAG do Waszej odpowiedzi. Powodzenia! 🤞

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 27 days ago