Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Gra otwiera się w oknie

Witam serdecznie! Gra otwiera mi się w oknie i nie mogę przejść na tryb pełnoekranowy... W ustawieniach gry granie w oknie wyłączone. Mam laptopa z ekranem 13,3 rozdzielczość 1920x1080, w grze rów...
  • EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

Hej @Michal115389,

Wybacz, że tak późno do Ciebie wróciliśmy ale z tego co jeszcze sprawdziłem istnieje jakiś dziwny problem z wersją Windowsa 8.1 oraz kartą  GTX 860M . Opisana przypadłość również dręczyła użytkowników BF 1 oraz DAI. Inni gracze (korzystający również z Windows 8.1 oraz kart GTX 860M) niestety na podstawie ich doświadczeń stwierdzili, iż problem właśnie leży pomiędzy systemem Windows 8.1 + Nvidia + silink Frostbite gdyż taki również jest wykorzystywany w grze Need for Speed.  Obawiam się, że z naszej strony nie mamy więcej porad jednak może jakiś inny użytkownik miał podobną sytuację i podzieli się rozwiązaniem na naszym forum. Jak coś znajdziemy damy oczywiście znać. 

Pozdrawiam

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 15 hours ago