Forum Discussion

tfujStary_0_0_0's avatar
tfujStary_0_0_0
Rising Newcomer
3 months ago
Solved

Język w nfs unbound

Kupiłem nfs unbound w wersji jezykowej angielskiej przypadkiem. Dokupiłem ulepszenie do kolekcjonerskiej edycji , dalej nie ma do wyboru Polskiego jezyka. Kupiłem kod na gre w wersji Polskiej i wykorzystalem i dalej nie mam do wyboru języka Polskiego

• Hej tfujStary_0_0_0​ 

Język gry zależy od wersji językowej podstawy. Kupno dodatku lub rozszerzenia nie wpłynie na zmianę języka gry podstawowej.

Jeśli przez przypadek została wybrana zła wersja językowa, możesz skorzystać z opcji zwrotu w sklepie EA lub w sklepie, w którym zostało zrealizowane zamówienie.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej tfujStary_0_0_0​ 

Język gry zależy od wersji językowej podstawy. Kupno dodatku lub rozszerzenia nie wpłynie na zmianę języka gry podstawowej.

Jeśli przez przypadek została wybrana zła wersja językowa, możesz skorzystać z opcji zwrotu w sklepie EA lub w sklepie, w którym zostało zrealizowane zamówienie.

• tfujStary_0_0_0's avatar
    tfujStary_0_0_0
    Rising Newcomer
    3 months ago

Ale dokupiłem jeszcze 2 egzemplarz gry w wersji polskiej myśląc że odblokuje mi język polski. Użyłem kod na swoim koncie i nic

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

W ten sposób nie nastąpi nadpisanie PL wersji na tą zarejestrowaną jako pierwszą w języku EN.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,525 PostsLatest Activity: 6 days ago