Forum Discussion

kowalskuba's avatar
3 years ago
Solved

jak uruchomić

Witam ostatnio zakupiłem need for speed heat ze steam. gdy próbuje uruchomić grę wyskakuje mi okno w którym pisze "Aby uruchomić grę Nierozpoznana gra, musisz ją najpierw aktywować na swoim Koncie EA.". Gdy klikam aktywuj grę musze wpisać kod produktu lecz ja nie mogę go nigdzie znaleźć. Może ktoś wie gdzie go znaleźć liczę na pomoc.  

• Hej @kowalskuba 

W pierwszej kolejności upewnij się, czy Twoje konto Steam jest połączone z kontem EA. Istrukcja

Kod do gry zakupionej na platformie Steam możesz odszukać w następujący sposób:

- w bibliotece Steam, klikając prawym przyciskiem myszy na grę i wybierając „Zarządzaj”, a następnie „Klucze produktu”

Dodatkowe wskazówki zamieszczone są na stronie Steam TUTAJ.

Pozdrawiam,

_Kalina

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @kowalskuba 

W pierwszej kolejności upewnij się, czy Twoje konto Steam jest połączone z kontem EA. Istrukcja

Kod do gry zakupionej na platformie Steam możesz odszukać w następujący sposób:

- w bibliotece Steam, klikając prawym przyciskiem myszy na grę i wybierając „Zarządzaj”, a następnie „Klucze produktu”

Dodatkowe wskazówki zamieszczone są na stronie Steam TUTAJ.

Pozdrawiam,

_Kalina

• niestety gdy chce połączyć konto steam z kontem ea karze mi zmienić hasło gdy to zrobię karze je zmienić jeszcze raz i tak w nieskończoność

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@requ2k napisz co się dzieje, kiedy próbujesz uruchomić grę po zalogowaniu się do EA app za pomocą swojego konta Steam.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,518 PostsLatest Activity: 2 days ago