Forum Discussion

krzychu443322's avatar
3 years ago
Solved

Jak zacząć nową grę w NFS HEAT ??

Witam mam pytanie jak zacząć nową kampanię w NFS HEAT ponieważ  mam już wszystko i troszkę zaczyna mi się nudzić  chciałbym na nowo wszystko zdobyć chciałem w plikach pogrzebać ale boję się że uszkodzę jakiś ważny plik z gry . 

• W większości gier EA można to zrobić na PC w taki sposób:

Ten komputer - > Dokumenty - > folder z nazwą gry - > SaveGame - > savegame - > usuwasz pliki

6 Replies

• W większości gier EA można to zrobić na PC w taki sposób:

Ten komputer - > Dokumenty - > folder z nazwą gry - > SaveGame - > savegame - > usuwasz pliki

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@krzychu443322 Widzę, że na chwilę obecną nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Postanowiłam oznaczyć kroki od @polanskie  jako rozwiązanie, ponieważ mogą być one pomocne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

• zaxburn's avatar
    zaxburn
    2 years ago

Witam, 
    po rozpoczęciu gry od nowa zgodnie z waszymi instrukcjami pojawia mi się wciąż komunikat, że nie mogę grać ONLINE.
    Zaznaczam że internet dział perfekcyjnie i wcześniej zanim wykonałem wasze instrukcje mogłem grać normalnie ONLINE. 

• zaxburn's avatar
    zaxburn
    2 years ago

bez zmian,
    osobiście podejrzewam , że jest to problem związany z ilością znajomych, których w Origin miałem ponad 3000, 
    bo w Origin nie było problem z tym czy ma się znajomych w danej grze 5 czy 5000,
    a podobno w EA_app można mieć ich tylko stu ... to jak to z tym jest.???

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 6 hours ago