Forum Discussion
14 Replies
- EA_Kuba2 years agoCommunity Manager
Hej @Kitersiak
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Rozwiązanie opisanego przez Ciebie problemu znajdziesz na naszej stronie pomocy.
Witam nic nie pomogło chciałem dodać że gra jest zainstalowana na win 10.Pozdrawiam
- Dziwne powinno pomóc jeszcze tylko dopytam jaką masz aplikację i ea czy wersje na steam w EA folderze gry gdzie masz zainstalowano daną grę jest taki folder installer potem vc i tam jest ta odpowiednia visualka zainstaluj tą z folderu gry i zrestartuj komputer powinno działać daj znać czy pomogło
Witam wersje EA i co robiłem jak było napisane i dalej nic z innymi grami nie problemu a ostatnio troszkę zakupiłem ich.
Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej nic.
Hej @Kitersiak
Dzięki za odpowiedź i wykonanie tych kroków.
Dla potwierdzenia - zostały przez Ciebie zainstalowane wszystkie aktualizacje znajdujące się w folderach gry? Zarówno te z końcówką x86 i x64?
Czy w każdym przypadku udało Ci się wykonać instalację, czy pojawił się jakiś komunikat?
Możesz również spróbować naprawić instalację, jeśli jest taka możliwość przy uruchamianiu instalatora.
Sprawdź proszę również, czy nie posiadasz jeszcze jakichś oczekujących aktualizacji systemowych.
Witam zrobiłem krok po kroku co kazałes i nic.Pozdrawiam
Hej @Kitersiak
Dzięki za sprawdzenie tego, nie mniej w moim poprzednim poście zamieściłem również kilka pytań, na które jeśli odpowiesz, będę bardzo wdzięczny.
Ponadto prześlij nam proszę plik DxDiag, możliwe że tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
Witam o to wykonany test.
Hej @Kitersiak
Dzięki za Twoją odpowiedź.
Zainstaluj ponownie wymienione wcześniej aktualizacje uruchamiając każdą z nich jako administrator. W przypadku Microsoft Visual C++ 2010, najpierw całkowicie odinstaluj ją z komputera.
Po instalacji bibliotek uruchom aplikację EA app oraz grę jako administrator.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 8 days ago