Forum Discussion

ossa12090's avatar
6 years ago
Solved

Kiedy do gry zostanią wprowadzone kierownice thrustmaster np. t150

Mam pytanie kiedy gra zacznie obsługiwać kierownice thrustmaster'a (tak jak w tytule pytania np. t150) na różnych forach np.https://gamerweb.pl/wymagania-sprzetowe-need-for-speed-i-lista-kompatybilnych-kierownic/ mam nadziieję że jak naj szybciej.

PS. Miała być kierownica jeszcze innej firmy

• Witaj

Obawiam się że w tej części żadne nowe kierownice nie zostaną dodane. informacji na forach pochodzą z roku 2016 więc są nieaktualne, z racji tego że pod koniec roku zadebiutuje nowa odsłona gry i to twórcy są bardziej na niej skupieni.

2 Replies

• Witaj

Obawiam się że w tej części żadne nowe kierownice nie zostaną dodane. informacji na forach pochodzą z roku 2016 więc są nieaktualne, z racji tego że pod koniec roku zadebiutuje nowa odsłona gry i to twórcy są bardziej na niej skupieni.

• MRT_Greg's avatar
    MRT_Greg
    6 years ago

Podbijam :D

Podpięta kierownica Thrustmaster Ferrari 458 Spider. Konsola XBOX ONE S. W zasadzie wszystko działa, jednak jest mały problem. Kąt skrętu jest fatalny - na skrzyżowaniu auto osobowe skręca niemal jak ciężarówka. Jak dotąd nie znalazłem ustawień, które by to zmieniły. Może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził?

Pozdrawiam

MRT

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 13 days ago
1,541 Posts