6 years ago
Kod błędu 40010000
Produkt: Need for Speed Heat Platforma:Sony Playstation 4 Opisz pokrótce napotkany błąd: Mam kod błędu wyskakuje ciągle. Nie moge zakupić nowych części do samochodów. Piszę błąd synchronizacji. Nie...
Witam. Mam ten sam problem z kodem błędu. Gdy chcę zagrać Online wyskakuje ten błąd
Ja nie wiem co się dzieje. Nie mogę zakupić części do auta wogole. Klikam kup i użyj i wyskakuje błąd nie ma synchronizacji gry nie można zakupić modyfikacji. 4 razy gra mi się zacięla całkowicie pomogło tllkp wyłączenie ps4. Ostatnio wyskoczył mi też błąd 40018000 też nie wiem co to jest. Taka gra to jest legenda nfs nie powinno być takich problemów. Na takim poziomie gry. Z poprzednimi nie miałem problemów wgl m nie Wiem może trzeba aktualizacji Ale my,, zwylki ludzie,, nie zrobimy z tym nic dopuki EA sama błędu nie zauważy moje zdanie z inną gierka z EA czekałem ponad połowę roku żeby była aktualizacja później problowmow nie było. Jest nie dopracowana ta gra i tyle w tym temacie a szkoda bo fajna gierka szkoda ale brakuje nowej bmw supry hahah pozdr. Bądźmy,, dobrej myśli,, mkze naprawia to szybko choć w to wątpię
Mam tak też w nfs rivals