Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @wronekMB
Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji gdzie ostatni komentarz został udzielony ponad rok temu 🙂
Rozumiem, że zauważony przez Ciebie problem polega na tym, że grafika w grze jest mało realistyczna, zgadza się?
Powiedz nam proszę czy wykonywałeś jakieś kroki, aby ten problem rozwiązać (jeśli tak to jakie) oraz powiedz nam coś na temat parametrów Twojego komputera.
grę kupiłem rok temu i działa wyśmienicie pograłem potem przestałem i ostatnio zamierzałem wrócić włączam grę a tam graifka jak z przed 15 lat całe menu jest w dobrej jakosci lecz sama gra nie jest cutscenki chyba się nic nie zmieniły tylko podczas jazdy jest gorsza grafika pobrąłem najnowsze sterowniki rozdzielczośc mam dobrą próbowałem zmieniać ustawienia graficzne naprawiałem na originie i na steamie nic nie pomogło dezinstalacja gry i ponowna instalacja nie pomogła posiadam 16 gb ramu i7 9750h miejsca na dysku mam ponad 100gb wiec jest git karta graficzna to gtx 1660 ti
naprawiłem poprzez geforce expierience zastosowałem ustawienia i jest git
- EA_Kalina4 years ago
Community Manager
@wronekMB super, że działa i dzięki, że dałeś nam o tym znać - oznaczę Twój wpis jako rozwiązanie 🙌
_Kalina
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @wronekMB
Dzięki za informację 🙂
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 14 days ago
- 15 days ago
- 22 days ago