Forum Discussion

wronekMB's avatar
4 years ago
Solved

Need For Speed Heat - Problemy z grafiką w grze

mi nie pommaga zadna z tych opcji

• naprawiłem poprzez geforce expierience zastosowałem ustawienia i jest git

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @wronekMB 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji gdzie ostatni komentarz został udzielony ponad rok temu 🙂 

Rozumiem, że zauważony przez Ciebie problem polega na tym, że grafika w grze jest mało realistyczna, zgadza się? 

Powiedz nam proszę czy wykonywałeś jakieś kroki, aby ten problem rozwiązać (jeśli tak to jakie) oraz powiedz nam coś na temat parametrów Twojego komputera. 

• grę kupiłem rok temu i działa wyśmienicie pograłem potem przestałem i ostatnio zamierzałem wrócić włączam grę a tam graifka jak z przed 15 lat całe menu jest w dobrej jakosci lecz sama gra nie jest cutscenki chyba się nic nie zmieniły tylko podczas jazdy jest gorsza grafika pobrąłem najnowsze sterowniki rozdzielczośc mam dobrą próbowałem zmieniać ustawienia graficzne naprawiałem na originie i na steamie nic nie pomogło dezinstalacja gry i ponowna instalacja nie pomogła posiadam 16 gb ramu i7 9750h miejsca na dysku mam ponad 100gb wiec jest git karta graficzna to gtx 1660 ti

• naprawiłem poprzez geforce expierience zastosowałem ustawienia i jest git

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

@wronekMB  super, że działa i dzięki, że dałeś nam o tym znać - oznaczę Twój wpis jako rozwiązanie 🙌

_Kalina

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,526 PostsLatest Activity: 16 days ago