Forum Discussion

OrliX_3_12yt's avatar
2 years ago
Solved

Need for speed most wanted 2012 niechce się uruchomić

Cześć

Mam problem z Need for speed most wanted 2012 . Postanowiłem do niej powrócić na win 10 ,i się nie chce uruchomić {gra kupiona na steam}.

Prosze o pomoc

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @OrliX_3_12yt 

Czy podczas uruchomienia gry pojawia się jakiś komunikat błędu? 

Jeśli zostały przez Ciebie wykonane jakieś kroki, aby problem rozwiązać - daj nam znać jakie. 

• Kupiłem grę na steam, zainstalowało mi aplikację EA i gra nie chce się włączyć. Wyskakuje jedynie błąd o aplikacji i o tym, że jej szybkie wyłącznie i włączenie pomoże. Załączam raport dx. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @Bohater_Liryczny 

W ostatnim czasie została wydana poprawka do EA app, mająca na celu naprawienie opisanego przez Ciebie problemu. 

Czy możesz potwierdzić czy problem pojawia się nadal u Ciebie, czy został rozwiązany? 

• przemas107's avatar
    przemas107
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Spróbuj coś takiego. Przejdź do lokalizacji plików -> Właściwości na plik .exe -> Zgodność -> zaznacz opcję uruchom jako administrator oraz zarejestruj ten program w celu ponownego uruchomienia. Mi zaznaczenie tej drugiej opcji pomogło a też miałem ten problem. Pozdro!

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,493 PostsLatest Activity: 23 hours ago