Forum Discussion

Dejwuu's avatar
7 years ago
Solved

Need for speed payback-kariera

Witam, miałbym prośbe i zarazem pytanie.

Chciałbym zresetować i rozpocząć swoją kariere od początku, od zera.

Dlaczego? Ponieważ (nie wiem co się stało) ale z garażu usunęło mi wszystkie samochody które dotychczas miałem w kryjówce.

Nic nie robiłem z save'm gry ani nic. Kiedy chciałem zakupić od nowa pojazdy, nie mogłem kupić samochodów poskładanych z wraków. Pisała taka uwaga "Aby odblokować musisz poskładać wrak pojazdu" A przed problemem poskladałem wszystkie wraki i nie mogę odbudować od nowa.

Więc chciałbym albo zresetowac karierę gry i zacząć wszystko od samego początku lub, czy była by taka opcja aby przywrócić wszystkie pojazdy które dotychczasz miałem w kryjówce?

Prosił bym o wyrozumiałość i wsparcie w tej sytuacji. Pozdrawiam.

• Hej @Dejwuu

Niestety, ale wymienione przez Ciebie rzeczy ($,tokeny, dostawy) są przypisane do Twojego konta, a nie do lokalnego zapisu gry. Odpowiedź na Twoje pytanie znalazłem tutaj i tutaj

4 Replies

• Znalazłem na forum jak zresetować karierę, lecz mam dziwny problem, po zresetowaniu kariery zostało mi 1300żetonów i 4miliony $ oraz za wbicie kolejnej punktacji reputacji nie otrzymuję żadnych dostaw ☹️ pomożę mi ktoś ? ☹️ 

Dodam jeszcze że przed tym jak zresetowałem swój postęp kariery, miałem na koncie około 900żetonów i 6milionów $...

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @Dejwuu

Niestety, ale wymienione przez Ciebie rzeczy ($,tokeny, dostawy) są przypisane do Twojego konta, a nie do lokalnego zapisu gry. Odpowiedź na Twoje pytanie znalazłem tutaj i tutaj

• Dziękuje bardzo za odpowiedź, czyli wygląda na to że już nie będe dostawał żadnych dostaw ? Nie da się już tego naprawić ? Dobrze rozumiem ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

@Dejwuu Obawiam się, że nie jest to kwestią naprawienia gry. ☹️ Zdaje się, że jest to zamierzone działanie. 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,507 PostsLatest Activity: 4 years ago