need for speed payback nie chce się włączyć
Pare dni temu na zniżce wielkanocnej kupilem na origin Need For Speed PAYBACK . Próbowałem wlaczyc gre , lecz gra sie zaladowala w origin i kursor zmienil sie w kółko ładowania i koniec. Tak jest czały czas , gdy probuje właczyć grę . Robiłem napraw w ORIGIN i aktualizowałem moje karty graficzne INTEL (R) HD GRAPHIC i Nvidia GEFORCE 820m . Właczałem i wyłaczałęm komputer , ale bez skutku . Uruchamiałem origin jako administrator i NFS również . Wyłączyłem niepotrzebne aplikacje działające w tle oprócz tych systemowych . Prosze pomóżcie !
Bardzo chciałbym właczyć gre z najlepszej serii od EA . Przeglądałem poprzednie poradniki w komentarzach na answers.ea ale nic niedziała . PROSZE ...
Hej @elopek,
Zdaje się, że przyczyną Twoich problemów z uruchomieniem gry jest Twoja karta graficzna (Nvidia GEFORCE 820m), ponieważ jest ona znacznie poniżej minimalnych wymagań co do uruchomienia gry. Prześlij nam jeszcze plik DxDiag, abyśmy mieli pewność 🙂
Jeśli kupiłeś grę poprzez Origin możesz skorzystać z Gwarancji zadowolenia z gier Origin, lub skontaktować się z nami telefonicznie.