Marko144New Rookie10 months agoSolvedNeed for Speed Payback [ Spoiler ] Show Moretranscript(1).txt9 KBMarko144 to Marko14410 months ago
Featured PlacesNEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 21 hours ago1,530 Posts
NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 21 hours ago1,530 Posts
Recent DiscussionsZablokowane konto Z jakiegoś powodu mam zablokowane konto i nie mam dostępu do usług Online. Nie mam pojęcia dlaczego mam zablokowane konto. Nie gram w żadne gry multiplayer od EA więc nie ma opcji że bym dostał bana ...limit aktywacji need for speed hot pursuit Witam Mam oryginalną grę need for speed hot pursuit. Chciałbym ją ponownie zainstalować lecz nie mogę jej aktywować gdyż pojawia się komunikat że kod aktywacyjny został już użyty. Jak rozwiązać ten...Nie mogę się zalogować w nfs no limits Chciałem się zalogować ale nie mogłem bo mi nie pozwoliło ale nie wiem dlaczego moglibyście to naprawić? Zapis Gry NFS PAYBACK Witam. Mam problem z grą, a dokładniej z zapisem gry. Wczoraj uruchomiłem grę, i upewniłem się że zapis w chmurze jest włączony. Po ok. 5 godzinnej grze wyłączyłem ją. Dzisiaj gdy ją uruchomiłem...NFS The Run Licencja na grę jest nieprawidłowa Zainstalowaem grę Need for speed The Run na nowym komputerze (chciałem sobie pograć) i przy próbie uruchomienia wyskakuje mi komunikat Licencja na grę jest nieprawidłowa. Aplikacja nie mogła odczytać...