Forum Discussion
Zmniejsz moc lub taktowanie karty graficznej za pomocą oprogramowania, aby zmniejszyć jej obciążenie. Skorzystaj także z oprogramowania do regulacji prędkości wentylatora, aby zwiększyć jego obroty.
Dodatkowo odinstaluj i zainstaluj na nowo sterowniki dla GPU.
Mam aplikację armoury crate ia tam jest ustawione na automatyczne dostosowanie pracy wentylatorów , a gry są optymalizowane przez aplikacje Nvidia game ready , tera to się nazywa Nvidia aplikacja , tak było wszystko ustawiane wcześniej i działało z resztą nadal działa bo mam Need for speed 2015 i to działa normalnie . Wszystkie gry optymalizowałem cały czas przez aplikację Nvidia i wszystko działało , a co do sterowników to wszystko jest aktualne , bo robiłem wczoraj aktualizacje.
- Marko1445 months agoSeasoned Novice
Tak to wygląd , gdy gra nie jest uruchomiona i podobnie działało przedtem jak wcześniej grałem i wszystko działało normalnie , nic się grzało ani nie pracowała grafika na max obrotach . Dopiero teraz odkąd zamieściłem post i dodatkowo do dziwne piszczenie podczas intra, gdy gra się uruchamia jak i w trakcie gry po jej wczytaniu słychać muzykę , dźwięk samochodu i równocześnie piszczenie jak by ktoś szurał blachą po asfalcie.😒
Hej. Ma ktoś może pomysł jak rozwiązać mój problem ? . Zrobiłam już wszystko, co mogłem sam i co mi przyszło do głowy ale gra nadal nie działa, już nie wiem co jest nie tak , czy to u mnie się coś wysypało , czy w samej grze . Jeśli ma ktoś jakiś pomysł to proszę o wskazówki , co zrobić albo o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, chyba , że gra mi się całkiem posypała i muszę czekać na rozwiązanie problemu przez programistów i wsparcie techniczne , któremu zgłosiłem ten problem . Czekam na odpowiedzi ps. zrobiłem już wszystko , co sam umiałem i na co wpadłem łącznie ze wskazówkami od EA_Kalina.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 22 hours ago
- 5 days ago
- 8 days ago
- 10 days ago