Forum Discussion

Ericzekk's avatar
2 years ago
Solved

Need for speed unbound zapis

Product: Need for Speed: Bez ograniczeń
Platform:Xbox Series X
Summarize your bug Przez błąd zapisu straciłem cały swój postęp.
How often does the bug occur? Every time (100%)
Steps: How can we find the bug ourselves? Wyskakuje komunikat
What happens when the bug occurs? Pokażę się komunikat o błędnym zapisie
What do you expect to see? Spodziewam się odzyskania wszystkich aut wraz z rzeczami za osiągnięcia i pieniędzmi.

Product: Need for Speed: Bez ograniczeń
Platform:Xbox Series X
Summarize your bug Przez błąd zapisu straciłem cały swój postęp.
How often does the bug occur? Every time (100%)
Steps: How can we find the bug ourselves? Wyskakuje komunikat
What happens when the bug occurs? Pokażę się komunikat o błędnym zapisie
What do you expect to see? Spodziewam się odzyskania wszystkich aut wraz z rzeczami za osiągnięcia i pieniędzmi.

Wyskakiwał mi co jakiś czas komunikatu o uruchomieniu zapisu, więc kliknąłem „zastąp” niestety w tym momencie, gdy straciłem wszystko moje 232h spędzone w grze .. pomimo, że mam osiągnięcia na 100% to nawet nie mam wszystkich dymów, naklejek, dźwięków itd.

• Witaj

Niestety, ale nie ma takiej możliwości. Dane w chmurze są nadpisywane. A jeżeli miałeś dane.na dysku i nie zrobiłeś kopii tak samo przepadają.

3 Replies

• Witaj

Niestety, ale nie ma takiej możliwości. Dane w chmurze są nadpisywane. A jeżeli miałeś dane.na dysku i nie zrobiłeś kopii tak samo przepadają.

• Odnoszę wrażenie, że macie coś nie tak z głowami. Jak można tak bagatelizować nasze problemy? Zwłaszcza, że kolega podobnie zresztą jak ja, nie mógł nic zrobić, gdy pojawił się ten komunikat. Skąd mógł wiedzieć, że wasze bugi zrujnują mu wszystko, co do tej pory osiągnął? To jest zwykłe olewanie graczy, a nie pomoc. 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 8 days ago
1,532 Posts