Forum Discussion

CandiedBloon's avatar
6 years ago
Solved

Need for Speed: Undercover - wciąż nie działa

Szanowni Państwo mamy rok 2020 a problemy związane z "podłączeniem do serwera zarządzającego licencjami" (jak na załączonym obrazku) gry NFS: Undercover są na tym forum poruszane co najmniej od roku 2014. Dowiedziałem się o tym przed chwilą, przeglądając zarówno anglojęzyczną jak i polskojęzyczną wersję EA Answer HQ. Czy mógłbym poprosić kogoś z EA o rozwiązanie problemu?

Oto czego próbowałem:

- uruchomiłem aplikację Origin jako administator;

- uruchomiłem grę NFS: Undercover jako administrator;

- uruchomiłem grę NFS: Undercover w trybie zgodności z Windows XP SP3;

- wyłączyłem opcję nakładki Origin w grze;

- zaktualizowałem aplikację Origin do wersji BETA.

Naprawdę proszę o pomoc. Człowiek chciałby zagrać w klasyka który podobno (o czym wyczytałem w Internecie) w wersji ze Steama i wersji zainstalowanej z płyty DVD śmiga na nowych systemach jak należy, a tu oficjalny sklep EA zawiera produkt w zasadzie niedziałający.

6 Replies

• Cześć. Mam pudełkową wersję gry NFS Undercover. Zainstalowałem ją na nowym lapku i przy odpaleniu gry wyskakuje komunikat który w skrócie znaczy że wygasła licencja. Czy jest jakaś mozliwość wymiany bądź kupna kodu rejestracyjnego czy żeby zagrać trzeba po prostu kupić nową grę? 

• Witam.

Mam system Windows XP SP3. 

Kupiłem Need for speed Undercover.

I nie mogę jej uruchomić.

Ani z pulpitu skrótem ani z aplikacji Origin.

Bardzo proszę o pomoc

• Witam wszystkich którzy maja problem z odpaleniem NFS Undercover w Origin.

Widząc iż ludzie od kilku lat walczą z problemem spieszę z pomocą.

Mianowicie wadliwy jest plik paul.dll 

U mnie pokazywał się wiersz poleceń i wyskakiwało okienko "wystąpił problem ..."

Zmian pliku paul.dll sprawiła że gra wystartowała normalnie.

[edytowane przez EA_Kuba]

Link do zippy.

Jak wygaśnie to poszukajcie tego pliku u wuja Google

Pozdrawiam,

Grish

//Kuba - na forum nie można zamieszczać linków do pobrania plików ze stron trzecich. 

• Siemka sluchaj weszlem w ten paul.dll i dalej nic
    wyskakuje ze gre rzeba odinstalowac itd
    mam kompa windows 8.1 a gra jest ori

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 29 days ago