Forum Discussion
Hej @GabrielToshN7
Jeśli klucz od gry nie został przypisany do żadnego konta EA, to powinieneś mieć możliwość wykorzystania go poprzez Origin i w ten sposób przypisać go do swojego kona EA.
Problem może jednak stanowić wiek gry z racji tego, możesz otrzymać komunikat mówiący o tym że klucz jest nieprawidłowy. W takim przypadku skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat (w języku angielskim), lub email (w języku polskim). Nasi konsultanci powinni mieć możliwość dodania aktywacji do Twojego klucza 🙂
- GabrielToshN76 years agoNew Rookie
@EA_KubaA jaka jest szansa że po powiązaniu gry z Originem, będą... Polskie Napisy? Nie przeszkadza mi że gry są po... Angielsku, ale pod warunkiem że w takiej grze można liczyć na Polskie Napisy.
No i dodam też że w sumie już to zrobiłem, powiązałem grę z Originem. Gra zainstalowana, ale wyskakuje mi teraz. "Ważna wiadomość! Wystąpił problem z podłączeniem do serwera zarządzającego licencjami. Sprawdź, czy Twoje połączenie z Internetem jest aktywne i spróbuj ponownie za kilka minut". I gra dalej nie chce mi się włączyć.
Zaczyna mi być naprawdę szkoda, Need for Speed Undercover, to była moja ulubiona gra. Ze względu na fabułę.
No i jak mam skorzystać z tego czata (w języku angielskim), lub emaila (w języku polskim)? - 6 years ago@EA_Kuba Witam. Nie ma klucza aby uruchomić grę. Nie wiem czemu> już dawno opłaciłem grę i dalej jej nie mam. Mój w Orion: michalek7887. Proszę o pomoc
- GabrielToshN76 years agoNew Rookie@michalek7887 Ja akurat posiadam płytę i ten klucz do niej.
- 6 years ago
Witam. Nie mam wejścia na płyty bo już podobno takich laptopów nie ma. I płyta mi nic nie da. Dziękuję za pomoc. Michał
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
Język w nfs unbound
Solved13 days ago- 19 days ago