Forum Discussion

CzarnyNFS's avatar
6 years ago

Need for Speed Xbox 360 która część umożliwia grę na podzielonym ekranie na 2?

Cześć,

od dwóch tygodni jestem w posiadaniu konsoli Xbox 360, którą kupiłem w sumie pod 5 letniego synka. Gramy w gry Kinect oraz jesteśmy fanami wyścigów, a synek najbardziej polubił grę Need For Speed Hot Pursit, gdzie jak wiadomo można grać policją lub ścigaczem.

W zestawie mieliśmy kierownicę Logitech DriveFX, a dzisiaj doszła oryginalna kierownica Microsoftu. Chciałem włączyć grę na 2 osoby z podzielonym ekranem tak, żeby jeden był policjantem, a drugi ścigaczem i nie mogę znaleźć takiej opcji w NFS Hot Pursit...? Proszę pilnie o pomoc, bo synek się popłakał, bo chce być policjantem, a ja mam mu uciekać 😉 ;)

W innych grach typu Forza Motorsport 4, czy F1 2013 można bez problemu ustawić szybki wyścig na dwie osoby, a w NFS? Może muszę kupić inną wersję NFS, gdzie będzie taka możliwość? NFS Most Wanted lub Rivals daje takie możliwości?

Która część dostępna na Xbox 360 daje możliwość zagrania w dwie osoby na podzielonym ekranie??

Pozdrawiam

2 Replies

• Witaj

Z tego co wiem to taką możliwość posiadają tylko: Need for Speed: Most Wanted (2005) i Need for Speed Carbon inne NFS nie mają takiej opcji.

• CzarnyNFS's avatar
    CzarnyNFS
    6 years ago

Kurczę, to najstarsze tytuły mają taką funkcję :/ Na infolinii EA konsultantka zapewniała mnie, że wersja NFS The Run ma taki tryb gry, czy ktoś mógłby to sprawdzić?

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 29 days ago