8 years ago
Need for speed zawiesza się
Mam problem z działaniem gry na Windows 10. Wcześniej działo się to sporadycznie, ale teraz już za każdym razem kilka minut po uruchomieniu gry dostaję komunikat "Program przestał działać" i jedyna o...
Witam
Czy twój komputer spełnia wymagania gry ? próbowałeś może instalować grę ponownie ? sprawdź czy masz aktualny system i sterowniki do grafiki,jeśli możesz zrób screena tego komunikatu i rozwiń szczegóły błędu,tam powinno być napisane z czym jest problem.
prześlij nam raport DXDIAG
Komputer spełnia wymagania. Nie instalowałem gry ponownie, system aktualizuje się automatycznie, a karta miała instalowane sterowniki chyba z 2 miesiące temu. Niestety nie da się rozwinąć komunikatu - screen w załączniku oraz raport dxdiag.
Zauważyłem ostatnio na wszystkich moich komputerach używanie przez Windows prawie 100% dysku do telemetrii i podejrzewam, że to może być przyczyną. Niestety nie znalazłem sposobu na wyłączenie tego.
Zajrzyj do tego artykułu jest tam napisane jak wyłączyć telemetrie.I tak jak podejrzewasz,to jest jej wina ponieważ,używa dużo zasobów dysku, dlatego masz 100%.
Wyłączyłem telemetrię - nie pomogło
Przeinstalowałem grę - nie pomogło
Czy jest jakieś inne miejsce (poza kontaktem telefonicznym) żeby ktoś z EA pomógł?
Rozumiem, podam Tobie jeszcze kilka rozwiązań, zajrzyj do tego artykułu i poradnik, wyłącz też wbudowany antywirus instrukcja, jeśli nic z tych rozwiązań nie pomoże, poniżej masz instrukcję jak skontaktować się z EA.
Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.