Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
Not applicable
9 years ago

NFS 2016 nie działają pedały od kierownicy.

Witam.

Kupiłem w zeszłym tygodniu kierownicę Tracer Driffter i mam z nią problem w grze Need For Speed. Na samym początku gra w miarę współpracowała z kierownicą dopóki nie postanowiłem zacząć grać od nowa. Zrestartowałem profil do zera i się zaczęły problemy. Mianowicie gra nie widzi, nie rozpoznaje ( nie wiem jak to nazwać ) pedałów od kierownicy. W ogóle na nie nie reaguje. Myślałem na początku, że kierownica się zepsuła ale w grze NFS Most Wanted działa wszystko ok. Każdą diagnostykę przechodzi pomyślnie, więc problem musi być po stronie gry. Proszę o pomoc jak uruchomić grę tak aby wszystko działało. Dodam jeszcze, że próbowałem już wielu rozwiązań jakie oferuje internet i żadne z nich nie zadziało.

3 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    Not applicable
    9 years ago

Może problem leży w połączeniu kabli , lub jest kabel niedociśnięty ?

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    Not applicable
    9 years ago

Wszystko sprawdzałem nawet kilka raz. W konfiguracjach kierownicy naciskanie pedałów pokazuje, że sygnał przechodzi bez żadnego problemu. To nie wina kabla na 100%. Poza tym wszystko działo do momentu zrestartowania profilu w grze. 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    Not applicable
    8 years ago

Mam ten sam problem od roku i nie wiem co mam zrobić (kierownica Logitech G29). Czy znalazles moze rozwiazanie??? POMOCY mail: [edit: email address removed]

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 1 day ago
1,546 Posts