Forum Discussion

TIOMIT's avatar
2 months ago
Solved

NFS HEAT nie wykrywa kierownicy G29

kupiłem nfs heat na steam z myślą , że pojeżdżę sobie na kierownicy. Lecz gra w ogóle nie wykrywa urządzenia. Posiadam logitech g29, kupiłem niedawno więc to nie może być problem z kierownicą .Próbowałem użyć aplikacji X360CE, lecz nie zadziałało , a w aplikacji EA nie mogę znaleźć opcji napraw , mogę tylko odpalić grę lub zarządzać dodatkami do gry. Czy mogę coś zrobić ,aby gra wykrywała kierownice?

• Hej @TIOMIT 

Przed uruchomieniem gry upewnij się, że urządzenie jest podłączone (sprawdź różne porty), a kierownica została przypisana do profilu użytkownika.

W przypadku korzystania z kierownicy na komputerze PC konieczne może być wykonanie dodatkowych kroków. Zapoznaj się z pełnymi uwagami dotyczącymi styczniowej aktualizacji.

• Upewnij się, że zainstalowałeś Logitech G Hub, niezależnie od producenta i modelu używanej kierownicy.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @TIOMIT 

Przed uruchomieniem gry upewnij się, że urządzenie jest podłączone (sprawdź różne porty), a kierownica została przypisana do profilu użytkownika.

W przypadku korzystania z kierownicy na komputerze PC konieczne może być wykonanie dodatkowych kroków. Zapoznaj się z pełnymi uwagami dotyczącymi styczniowej aktualizacji.

• Upewnij się, że zainstalowałeś Logitech G Hub, niezależnie od producenta i modelu używanej kierownicy.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 9 hours ago