Forum Discussion
Hej @Neptune_01PL
Nie mamy możliwości "ręcznego" dodania trofeów do Twojego konta. Nie mniej z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że trofeum może pojawić się przy synchronizacji z PSN (bo zakładam, że problem pojawia się na PS4), lub przy zdobyciu innego trofeum (nawet w innej grze). Kontynuuj grę w NFS Heat i trofeum po pewnym czasie powinno "wskoczyć" 🙂
Witam,co zrobić w sytuacji gdzie nawet przy zdobyciu innego trofeum nie zalicza tych poprzednich po mimo tego ze zrobiłem wszystko żeby je zaliczyć? Nie otrzymałem trofki za osiągniecie 50 poziomu i za zaliczenie 2,3 rozdziału choć wątek fabularny juz dawno za mną ?
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @darkey1234
Tak jak wspomniałem wcześniej, nie mamy możliwości ręcznego przypisania trofeum do Twojego konta.
Spróbuj proszę połączyć konsolę poprzez inne połączenie internetowe, oraz usuń i ponownie pobierz swój profil na konsoli (wcześniej upewnij się, że posiadasz kopię zapasową swoich zapisów).
Jeśli powyższe kroki nie spowodują pojawienia się trofeów, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość - po pewnym czasie na pewno się pojawią.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 10 days ago
Need for Speed Payback
Solved11 days ago- 13 days ago