Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

NFS Payback język

Witam.

Kupiłem grę Need For Speed Payback poza sklepem origin, aktywowałem klucz, wszystko fajnie, ale przy instalacji brak wyboru języka Polskiego. Myslę że to może być taka wersja gry, chociaż była to wersja EU, więc chyba powinien być Polski. Zastanawiam się czy można z tym coś zrobić, próbowałem zmian w rejestrze, ale po zmianie na pl, gra nie chciała się uruchomić. Proszę o konkretne odpowiedzi.

• Hej.

Niestety, ale prawdopodobnie zakupiłeś zachodnioeuropejskie wydanie gry, które nie zawiera polskiej wersji językowej.

Pamiętaj, że aby mieć dostęp do polskiej wersji językowej konieczny jest zakup polskiego wydania gry.

Jest to związane z regionalizacją, czyli dostosowaniem produktu na dany rynek. Więcej informacji o tej usłudze możesz znaleźć TUTAJ.

6 Replies

• Hej.

Niestety, ale prawdopodobnie zakupiłeś zachodnioeuropejskie wydanie gry, które nie zawiera polskiej wersji językowej.

Pamiętaj, że aby mieć dostęp do polskiej wersji językowej konieczny jest zakup polskiego wydania gry.

Jest to związane z regionalizacją, czyli dostosowaniem produktu na dany rynek. Więcej informacji o tej usłudze możesz znaleźć TUTAJ.

• SASKI1979's avatar
    SASKI1979
    8 years ago

Ja mam podobny problem ale z tym że nie zakupiłem jeszcze gry . Chciałem kupić NFS Payback  Deluxe edition na Origin z Językiem Polskim, nie mam problemu z J Angielskim ale lubię nasz język . Ale niestety w opisie gry dostępnej do zakupu nie ma Języka Polskiego . Da się to jakoś obejść bo wydawać 80 Euro i nie mieć wyboru to ja nie lubię .

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

@SASKI1979

Niestety, ale polską wersją gry w sklepie internetowym Origin można zakupić wyłącznie będąc na terenie Polski.

Co prawda istnieją różne sposoby takie jak VPN, ale są bardzo niebezpiecznie i nie doradza się ich stosowania.

• Turok-Kox's avatar
    Turok-Kox
    8 years ago

Jest szansa na jakieś spolszczenie,lub podmiane plików aby mieć język polski zamiast rosyjskiego ? W tym przypadku gra nie ma sensu ponieważ nie posługuję się tym językiem 

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Niestety, ale nie ma żadnych oficjalnych spolszczeń do gry. Podmiana plików w tym wypadku nic nie zmieni.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

ja tak samo zakupiłem grę poza orgin aktywowałem ją na terenie polski oczywiście i nie mam języka polskiego w miejscu zakupu widniała notka o regionie Global więc powinien być język polski a tu nie ma prosze niech ktoś z tym coś zrobi moze istnieje jakiś sposób na zmiane regionu gry

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 14 hours ago