Forum Discussion

LajatoVsyntezer's avatar
8 years ago

NFS payback problem z połączeniem online

Witam mam problem z grą need for speed payback. Kiedy próbuje połączyć się online wyskakuje mi komunikat cytuje "Aby korzystać z funkcji sieciowych gry, musisz się zalogować do konta EA. Sprawdź połączenie internetowe". Próbowałem wszyskiego z waszego poradnika o połączeniach internetowych w grach lecz nic nie pomogło.

Ten komikat wyświetla się chciaż jestem zalogowany. Proszę o szybką pomoc z tym problemem.

5 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

wczoraj rozwiązałem problem 🙂

zadzwoniłem do EA i polecili żeby zadzwonić do operatora internetu.

internet masz pewnie z UPC, zadzwoń na ich infolinię i poproś o zmianę wersji protokołu z IPv6 na IPv4, po rozmowie z infolinią w przeciągu 10 minut problem zniknął

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@LajatoVsyntezer 

Spróbuj porady @MrZenowiusz, jeśli korzystasz z dostawcy UPC, to problem powinien ustąpić po zmianie protokołu internetowego na wersję IPv4

Polecam zajrzeć również do naszego artykułu na stronie pomocy, odnośnie problemów z połączeniem. 

Powodzenia!

• Internetu właśnie nie mam z UPC a protokół IPv4 mam więc sam nie wiem z czym mam problem i właśnie przez to piszę tutaj ;/ (Dodam że tryb online działał dla mnie tylko przez 1 godzinę od godziny 24 do 1 w nocy i już więcej razy nawet w tych godzinach nie mogłem się połączyć online).

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Gram na konsoli PS4 i online nie mogę odpalić na żaden sposób, dosłownie na 10 minut zaskoczyło i później znowu nic. Wszystkie artykuły ze strony EA przeczytane i nie pomogły. Cały czas ten sam komunikat o przeczytaniu artykułu.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,519 PostsLatest Activity: 8 days ago