NFS steam nie działa
Witam, kupiłem nfs na steam i pobrałem. Podczas uruchamiania gry występuje błąd: ""PODCZAS URUCHAMIANIA GRY WYSTĄPIŁ BŁĄD.
Nie wykryto zainstalowanej gry Need for Speed™ Heat Edycja Deluxe. Zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia."" Grę mam pobraną przez steama, na originie nie mogę jej pobrać bo i tak odpala automatycznie steama. Jak to odpalić żeby działało?
Hej @KyokoSun,
Jeżeli wykonałeś powyższe kroki i dalej doświadczasz podobnego komunikatu przy próbie uruchomienia gry spróbuj całkowicie wyłączyć klienta Origin przed uruchomieniem gry.
Zwróć uwagę, czy program Origin nie pozostaje uruchomiony w tle. Możesz to zrobić poprzez inspekcje uruchomionych procesów. Uruchom Menedżera zadań, używając kombinacji klawiszy ++ i sprawdzając w ten sposób, czy Origin został całkowicie zamknięty.
Po upewnieniu się, że klient nie pozostaje uruchomiony w tle uruchom grę NFS Heat poprzez Steam. Po takim uruchomieniu Steam powinien automatycznie utworzyć odpowiednie połączenie do klienta Origin i powinieneś być w stanie uruchomić grę.