Forum Discussion

KubussPuchatek's avatar
2 years ago

nfs unbound nie działa kierownica

Kupiłem i chciałem zagrać w nfs unbound na kierownicy logitech g923 w wersji na moim pc. Wchodzę do gry klikam A by przejść dalej i działa potem po cutscence musze znowu kliknąć A i nie działa klikam losowe przyciski i działa ale całkowicie inny przycisk a pokazuje że A a jakiś inny totalnie przycisk działa. Czy da się to naprawić? Proszę o pomoc.

4 Replies

• DJReeady's avatar
    DJReeady
    2 years ago
    Witaj, właśnie opisujesz mój problem z którym zmagam się od początku. Piszę do twórców, ale za każdym razem kiedy mówię im o tym po raz kolejny moje prośby są ignorowane, bądź Criterion Games nie są w stanie tego naprawić, sposób który ci opisze odkryłem sam podczas gry. Otóż żeby zminimalizować problem który występuje w tej grze trzeba odpalić grę, a jak już będziesz w grze wyjdziesz z garażu, trzeba nacisnąć klawisz Windows i potem wrócić do gry, wtedy kierownica zaczyna działać sztywniej, a w oprogramowaniu kierownicy profilu gry musisz dać  180 ° jeśli będziesz potrzebował pomocy. Dodaj mnie w ea.. napiszesz gdzieś indziej o tym to każdy ci napisze że to nie jest gra do kierownicy tylko do pada.. To irytuje wiem bardzo się cieszę, że opisałeś ten problem
  • No, szkoda.. najgorsze jest to że starszy need for speed np. heat i payback działają idealnie. Skoro kupiłem kierownice to chce zagrać w nfs unbound na kierownicy a nie na padzie ☹️

Jak byś znalazł rozwiązanie to napisz dzięki

• DJReeady's avatar
    DJReeady
    2 years ago

Rozumiem. Mam dokładnie ten sam problem. Właśnie, żeby zrobili chociaż takie sterowanie, jak w poprzedniku nawet w Need for Speed Carbon da się grać na kierownicy śmiech przez łzy. Domyślam się wiesz jako wieloletni Fun serii Need for Speed wszystkie Need for Speedy przeszedłem na kierownicy. Tego niestety nie mogę. Grałem trochę w niego online, ale na dłuższą metę to rozwiązanie jest średnie, twórcy troszkę wprowadzają nas w błąd pisząc kierownicę są obsługiwane. Moim zdaniem jeżeli jest taka sytuacja bądź, nie ma możliwości zrobienia sterowania porządnego na kierownicy, nie powinno być napisane że obsługują,  jedyne rozwiązanie na dzień dzisiejszy jest takie 180 stopni wejście do gry wyjście z garażu i naciśnięcie klawisza Windows i powrót do gry dorzucę ci moje ustawienia.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 7 days ago
1,532 Posts