Forum Discussion

lomciak's avatar
10 months ago

Nfs Unbound Steam Błąd zapisu plików gry jak naprawić?

Cześć mam problem z NFS unbound mam błąd zapisu plików gry nie wiem jak to naprawic dopiero zainstalowalem gre a odinstalowac i zainstalowac nie moge poniewaz instalowalem ta gre długo mam bardzo słaby internet jak moge naprawic ten błąd bo myslalem ze jak wyjde i wejde to bedzie normalnie ale zresetowalo gre i po tutorialu znowu pokazało ten błąd prosze o szybką pomoc

16 Replies

• tak teraz mi odpala ale dalej jest ten blad chociaz ze wylaczylem steam cloud i nr bledu to 9

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Czy tak samo się dzieje na nowym koncie administratora (uruchom ponownie komputer po utworzeniu konta)?

• zrobilem wszystko procz tego konta administratora bo wole go nie robic bo nie pamietam hasla od tego konta co teraz mam na komputerze wiec nie wiem co dalej zrobic bo odistalowac i zainstalowac nie moge bo bardzo dlugo sie t o pobieralo mam niecaly megabite na sekunde pobierania najczesciej to tak z 500kb/s

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    10 months ago

Jeśli ustalisz hasło do obecnego konta Windows, wówczas warto sprawdzić działanie gry na nowym profilu.

W między czasie dokonaj zmiany nazwy folderu gry Need For Speed(TM) Unbound na np. Need For Speed(TM) Unbound KOPIA, katalog ten znajduje się w Dokumentach.

• nie moge zmienic nazwy nfs bo jest ze plik jest w uzyciu a mam wylaczana gre i wgl u mnie nazywa sie excalibur nie wiem czemu bo jak wchodze w przegladaj pliki na steam i unbound to jest excalibur

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    10 months ago

Sprawdź menedżera zadań i zamknij wszystkie procesy NFS Unbound i spróbuj ponownie. Ewentualnie zrestartuj komputer.

Excalibur to kryptonim gry NFSUnbound w fazie jej tworzenia.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,494 PostsLatest Activity: 3 days ago