Filip45756853 months agoNie mogę się zalogować w nfs no limits Chciałem się zalogować ale nie mogłem bo mi nie pozwoliło ale nie wiem dlaczego moglibyście to naprawić?
Featured PlacesNEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 22 hours ago1,537 Posts
NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 22 hours ago1,537 Posts
Recent DiscussionsBrak ekipy w Need For Speed Heat Niedawno kupiłem nfs heat na pc i od początku nie byłem w żadnej ekipie oraz nie mogłem stworzyć własnej. Nie mogę ani wyszukać żadnej ekipy ani stworzyć nowej ekipy, próbowałem wiele różnych sposobó...Nie wyświetla winyli społeczności Co to się stanęło? Zrestartowane konto przez Administratora EA w NFS No Limits ZRESTARTOWANO MI MOJĄ GRĘ I AKTUALNIE JEST ONA URUCHOMIONA OD POCZĄTKU W DNIU 13.02.2026r. NIE MAM ŻADNEJ POMOCY ZE STRONY "EA", KTÓRE PRZY ZGŁOSZENIU PROBLEMU ODSYŁA MNIE DO KOMUNIKATÓW I LINKÓW Z ...Mam zainstalowane NFS Rivals dwa razy (i nie wiem dlaczego) Witam, przeglądając zainstalowane aplikacje zobaczyłem że mam zainstalowane NFS Rivals dwa razy. Kupiłem i zawsze uruchamiałem na Steamie a nie na EA App. Więc ma pytanie, czy mogę odinstalować jed...NFS 2015 - Problem z "aktywacją gry" Mam grę kupioną na Steamie, na innym systemie grałem i mam 55 godzin, ale ta obecnym zainstalowałem ją na świeżo. Nie mam Origina, mam EA App. Przy próbie uruchomienia (zarówno normalnie, jak i jako ...