Forum Discussion

END1957PL's avatar
3 months ago
Solved

niedziałajace gry w E.A dlaczego

nfs ran nie łaczy sie  z autologiem   unbound nie chce sie wczytac wraca do apki ea, nfs rivals po pobraniu krzyczy ze kod został wykozystany i nie strtuja gre kupiłem ja i grałem co sie dzieje

15 Replies

• prosz  godzin grania byo i nagle klops

• gra znajduje sie w mojej bibliotece po sciagnieciu plików nie moge jej uruchomic w histori jest kilkaset godzin grania i nagle pewnego dnia po   zmianie systemu wszystko gry sie wczytały oprócz rivals dlaczego ja mam płyty fizycznie w domu bo kupiłem ja w wmedia expert nawet jak chce kupic ja drugi raz na ea bo jest po 5 zł to nie moge bo pokazuje ze jest w bibliotece

• wielkie dzieki popróbuje cos z tym zrobic,ale unbound robiłem wszystko administratora,od nowa wczytałem gre ,i teraz jest tak ze raz sie uruchomi nastepnie kikukrotnie nie i znowu jest ok ,na zasadzie jaki ma chumor, mam kilkanascie gier prawie wszystkie nfs ale kłopot jest z tą

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @END1957PL 

Odnośnie problemu z Need For Speed The Run, spowodoway jest on tym, że sewrwery tej gry zostały wyłączone. Obejście problemu znajdziesz w tym wątku: 

@EA_Kuba  napisał/a:

Hej @ltrukawka 

Serwery autolog dla gry NFS: The Run zostały jakiś czas temu wyłączone. 

Znalazłem obejście polegające na dodaniu reguły blokującej połączenie dla gry z poziomu zapory sieciowej Windows. 

Daj nam znać czy udało Ci się obejść problem w ten sposób. 

W przypadku NFS Unbound upewnij się, że gra uruchamiana jest z uprawneiniami administratora, lub spróbuj utworzyć nowe konto administratora na komputerze i uruchopmić grę z jego poziomu. 

Zarządzanie kontami użytkowników w systemie Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Odnośnie komunikatu odnośnie klucza gry, jeśli gra nie znajduje się w Twojej bibliotece gier znaczy to, że jesteś zalogowany na niewłaściwym koncie EA. 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,493 PostsLatest Activity: 23 hours ago