Forum Discussion

nopoprostuxd's avatar
6 years ago

Policja w HEAT jest za łatwa

Siemanko, chcialbym powiedzieć tyle ze gra ma zarombisty potencjał ale jednak gdy sie osiagnie 50 lvl. I ma sie samochod od 300 do 400+ w skali osiagow to bez najmniejszego problemu mozna uciec glinom... co mnie troszeczke martwi bo na trailerach gliny byly kozackie...jak na początku z poczatkowymi samochodami i tak dalej ale kazdy samochod w skali od 300 - 400+ w skali osiagów to poprostu za łatwe

Prosił bym abyście podkręcili radiowozy wraz z Crown Victoriami myśle że dało by sie tak zrobić jakos oskryptować ich albo coś i zeby były jakieś blokady drogowe z RHINO bo naprawde to by było przekozak i zeby kolczatki były rozstawiane przede mną a nie obok albo za mną co troszke denerwuje bo to tym bardziej sprawia ze ucieczka przed glinami jest łatwiejsza 

A bardzo bym sie chciał natrudzić wciskając cała pete w tym wozie a oni prosto za mną i zeby ich zgobić to trzeba poskakać albo coś przez te rampy itd. 

Błagam zadbajcie o to zeby blokady z rhino i kolczatki sie pojawiły i troche żebyście to dopracowali

I zeby te gliny wraz z Crown Victoria'mi, Charger'ami i Corvetta'mi były mega szybkie 

A i helikopter który nic nie robi bo gdy gliny nie ścigaja a śmiglowiec jest odrazu sie ładuje ucieczka nie wiem dlaczego, mam nadzieje ze nie wymagam za duzo ale był bym mega wdzieczny gdybyście o to zadbali naprawde

I zeby policja sie zjeżdzała z ulic podczas wyścigów i rożne takie sytuacje że kilka radiowozów z zaskoku wyjeżdża

To wszystko magia skryptów generalnie gra 10000/10 szczera opinia ale błagam spełnijcie te rzeczy bede mega wdzięczny 

Pozdrawiam i mam nadzieję ze dostanę odpowiedź

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 9 days ago
1,541 Posts