Potrzebuję pomocy z zainstalowaniem gry need for speed heat
cześć
kupiłem 4 lata temu need for speed heat i chciałem dziś pobrać ale musze mieć aplikacje origin a czegoś takiego już nie ma i nie wiem co zrobić bo jak chce wykorzystać kod to mi pisze że został już zrealizowany przosze niech ktoś mi pomoże bo bardzo chce w tą gre zagrać zamieszczam 3 zrzuty ekranu program origin miałem kiedyś i go nie odinstalowywałem i nagle znikł nwm jak
Hej @2425252627
Dzięki za Twój post.
Aplikacja Origin, została jakiś czas temu zastąpiona aplikacją EA app, która w pełni przejęła jego funkcję.
Rozumiem, że instalację próbujesz wykonać z płyty, na której znajduje się stary instalator Origin?
Najłatwiej będzie jeśli zalogujesz się w aplikacji EA app, swoim kontem EA do którego wcześniej została przypisana gra. Będzie ona na Ciebie czekać w bibliotece gier i możesz ją pobrać, bez użycia płyt.
Jeśli pojawią się problemy ze zlokalizowaniem gry, istnieje możliwość, że logujesz się na niewłaściwe konto EA. Przeszukaj wtedy wszystkie swoje skrzynki email, które mogły zostać wykorzystane do rejestracji konta.
Jeśli poszukiwania spełzną na niczym - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.