Forum Discussion

JaC00y's avatar
2 years ago

Problem z NFS 2016

Witam,

Mam następujący problem z NFS 2016. Ostatnio znalazłem grę w pudełku i były w nimi dwa dyski z grą właśnie powyżej, w dodatku miałem obok instrukcję obsługi i numer seryjny (klucz). Postanowiłem, że wpiszę klucz do aplikacji EA. Po wpisaniu kody wyskakuje mi produkt i dane mojego konta z przyciskiem "Potwierdź". Po kliknięciu wyskakuje mi błąd "Ten kod został już zrealizowany.".

I szczerze skończyły mi się pomysły. Da się jakoś zresetować ten kod?

Pozdrawiam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @JaC00y 

Jeśli otrzymujesz komunikta  "Ten kod został już wykorzystany" i nie widzisz gry w Bibliotece EA app, oznacza to, że jest on już przypisany do innego konta EA.

Warto sprawdzić czy po zalogowaniu się na inny profil EA odnajdziesz grę.

Jeśli gra wcześniej należała do innej osoby, zapewne kod został wykorzystany przez pierwotnego właściciela.

• JaC00y's avatar
    JaC00y
    2 years ago

To to wiem, co jeśli nie mam dostępu do konta gdyż MOŻLIWE że usunąłem konto, albo po prostu nie pamiętam nazwy konta?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @JaC00y 

Jeśli chodzi o usunięcie konta EA, ten proces nie mógłby zostać wykonany przez Ciebie samodzielnie, leczy tylko podczas bezpośredniego kontaktu z nami. Podczas tego kontaktu, musiałbyś zaakceptować fakt usunięcia wszystkich informacji związanych z Twoim kontem, co za tym idzie również kluczy przypisanych do konta. 

https://help.ea.com/pl/help/account/close-ea-account/

Ten krok spowoduje usunięcie konta EA z naszego systemu i skasowanie postępów. Utracisz również dostęp do swoich gier i możliwość korzystania z połączonych kont platform na innym koncie EA.

Jeśli zapomniałeś nazwy konta, możesz zalogować się na nie korzystając ze swojego adresu email. Jeśli posiadasz kilka skrzynek, sprawdź je w poszukiwaniu wiadomości odnośnei utworzenia konta EA. Swój adres powiązany z kontem EA możesz również znaleźć jeśli posiadasz jakąś grę EA na konsoli: 

https://help.ea.com/pl/help/account/find-your-ea-account-email-address-using-your-game/

Ostatecznie jeśli wszystkie poszukiwania spełzną na niczym, skontaktuj się z nami bezpośrednio: 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 8 days ago
1,532 Posts