Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Łączenie konta Steam z EA App

Hej @I_DiAboLluS_I 

Możesz połączyć swoje konto EA z kontem platformy Steam bezpośrednio poprzez stronę https://www.ea.com/pl-pl. W czasie logowania wybierz ikonę platformy Steam.

Może się jednak okazać, że już w przeszłości połączyłeś/ aś swoje konto Steam w czasie korzystania z aplikacji Origin. Wówczas upewnij się, że w EA app podajesz właściwy email w czasie logowania. Możesz zajrzeć do sekcji Połączenia na stronie myaccount.ea.com, aby sprawdzić, czy Twoje konta zostały już kiedyś powiązane.

Następnie uruchom grę bezpośrednio z EA app> Kolekcja> Moje gry (pokaż wszystko).

Mam nadzieję, że to pomoże. Proszę daj znać 🙂

_Kalina

2 Replies

• Witam, konta mam połączone już od jakiegoś czasu, na origin wszystko grało, ale po zmianie na EA App niestety nie wykrywa mi tego połączenia. A przy próbie uruchomienia przez steam nie wykrywa EA App i przekierowywuje mnie do instalajcki która nigdy się nie powodzi. Może poniższe ss to lepiej zobrazują.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,518 PostsLatest Activity: 2 days ago