Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Mam problem z urochomieniem gry NFS UNBOUND

Napraw grę poprzez EA app. Przejdź do Kolekcja> wyszukaj grę i kliknij 3 kropki na okładce.

3 Replies

• tez mam problem bo mam gre na steamie ale pobralem EA app i dalej nic nawet jak reinstal robilem dalej lipka... nawet nie mam tej opcji "napraw" w opcjach gry

• Immolat's avatar
    Immolat
    Newcomer
    6 months ago

Hej dokonałem naprawy przez steam, poprawiło ponad 300 plików. Zresetowałem kompa i i nadal nie mogę zagrać przy uruchomieniu przez steam włacza się aplikacja EA z pytaniem czy uruchomić jako administrator. Klikam ok oczywiście również zmieniłem ustawienia lunchera na zgodność z win8 a następnie z win 7 zawsze uruchamiania jako admin no i nawet nie ma okienka gry po prostu na steam pokazuje się że mogę kliknać ponownie "Graj" a co ciekawe gra nie pojawia się nawet w procesach. Jest "duszona" przez aplikację EA.
    ps. dodam jeszcze że jak próby odpalenia jej z konta EA również nie przynoszą efektu.

Jakieś pomysły jak mogę zagrać w grę w którą jeszcze z miesiąc temu odpalałem bez problemu ?

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,519 PostsLatest Activity: 3 days ago