Forum Discussion

FilxPhil's avatar
6 years ago

Straciłem cały progres w NFS Heat

Cześć, podczas ogrywania nowego need for speeda tuż po powrocie do garażu przy próbie kupna części wyskoczył mi komunikat że nie można zrealizować zakupu, mimo iż miałem odpowiednią liczbę gotówki. Po restarcie gry zniknęły mi wszystkie posiadane samochody oraz cała gotówka, a został jedynie sam poziom. Wątpię aby się to dało jakoś odzyskać, ale nie zaszkodzi spróbować.

Jakby był ktoś w stanie coś doradzić to było by super 

7 Replies

• +1 to samo straciłem all pisze do supportu jak jutro nie wróci koniec z grą. aktualnie przez buga 0/10, przynajmiej 50 lvl rep został ale to tam wielkie G, straciłem 2 mln, ponad 13 samochodów w tym delux * 2,2 mln aktualnie, 13 samochodów odpicowanych prawie na maxa w tym auto za 50lvl rep i wszystkie silniki jak i eq unikatowe+ gdyby mi oddali równowartość w hajsie to jestem w stanie to przeżyć to będzie coś koło 7-10mln

• maluch551's avatar
    maluch551
    6 years ago

Ja mam to samo jak support ci odpisze to powiedz czy coś zdziałali.

• nie podziałał nic powiedzieli ze to problem globalny i jak go naprawią to sie odezwą ale obstawiam że juz raczej nie odzyskam niczego i tak sie skończy przygoda moja i tysiąca graczy jak nie setki tysięcy bo widze ze forum angielskie aż kwiczy na ten temat jest tego tysiące

• FilxPhil's avatar
    FilxPhil
    6 years ago

Sejwa się raczej nie odzyska, a na prawdę szkoda 

• mają wszystko w chmurze jak ogarną jak to odzyskać albo oddadza hajs to mi starczy bo tylko hajs mi zabrało i samochody deluxe jak i te z ze znajdziek próćz driftu i skoczni

• Nie obraził bym się jeśli odpisał by ktoś w sprawie mojego tematu. Chciałbym się dowiedzieć czy jest sens czekać na rozwiązanie. 

• Dzisiaj przytrafiło mi się to samo. Czy wróciły Ci postępy w grze?

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,494 PostsLatest Activity: 3 minutes ago