"Cóż to nie poszło zgodnie z planem" po włączeniu Origin
Witam, od dłuższego czasu borykam się z problemem który uniemożliwia mi korzystanie z Origin, a od niedawna przestał mi również umożliwiać granie w Battlefield 4. Za każdym razem gdy włączam Origin zamiast typowej zawartości typu ekran Biblioteki czy Sklepu dostaję napis na środku białego tła "Cóż, to nie poszło zgodnie z planem
Podczas ładowania tej strony aplikacja Origin napotkała problem. Spróbuj załadować stronę jeszcze raz, a jeśli to nie pomoże, uruchom ponownie aplikację lub spróbuj ponownie później.".
Brak jakiejkolwiek reakcji aplikacji na próby przejścia na inną stronę, gdy działało Battlefield 4 to przy próbie otwarcia nakładki z osiągnięciami dostawałem dokładnie ten sam komunikat - otwierało się okienko z osiągnięciami, ale zamiast osiągnięć wspomniany wcześniej napis. Nie było to przeszkodą w graniu, ale nawet nie mogę zaktualizować żadnej gry i nie mam absolutnie żadnej możliwości korzystania z nich. Próbowałem odinstalować folder "Origin" z "Pliki Programów" po czym zainstalować na nowo, ale to również nic nie dało. Jak to naprawić?