Forum Discussion

sebekoe's avatar
3 months ago

Czy EA nie potrafi rozwiązać problemu z wysyłaniem kodów weryfikacyjnych ?

Czy EA nie potrafi rozwiązać problemu z wysyłaniem kodów weryfikacyjnych ? 

Od lat ten sam problem za każdym razem gdy wyloguje mnie z konta lub chcę zalogować się na innym urządzeniu nie otrzymuję kodu na meila, support oczywiście widzi jedno rozwiązanie... Proszę założyć nowego meila. Czy to jest wasza naprawa czy po prostu obejście problemu ? rozumiem że jak posuje się szanownym pracownikom EA auto to też je zostawiają i kupują nowe. 

Kiedy odmówiłem tworzenia kolejnego adresu meilowego bo nie chce mnieć 2-3 czy iluś tam meil to pani z chatu się rozłączyła, fachowa obsługa. 

Sprawę zgłaszam do organów nadzorujących takie nadużycia bo w mojej ocenie jest to jawne utrudnianie dostępu do opłaconych usług i subskrypcji czy nawet uniemożliwianie korzystania z nich. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @sebekoe 

Rozumiem, że trudności z otrzymywaniem kodów weryfikacyjnych na główny adres e-mail są dla ciebie frustrujące. Chociaż nie możemy bezpośrednio pomóc w kwestiach związanych z kontem EA przez forum, chciałabym podzielić się kilkoma sugestiami, które mogą pomóc bez potrzeby zakładania nowego adresu e-mail.

Jeśli masz przypisany zapasowy adres e-mail, sprawdź, czy można tam przesłać kod weryfikacyjny. Możesz również poprosić naszego doradcę o zmianę metody otrzymywania kodów na SMS lub aplikację uwierzytelniającą. To rozwiązanie może pomóc w szybkim uporaniu się z problemem. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, daj nam proszę znać.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 6 days ago