Forum Discussion

Borgson's avatar
5 months ago

Ea fc 25 - wywalenie gry kiedy ładuje do meczu

Witam,

mam pewien problem. Dzisiaj zakupiłem ea play (subskrybcje), dzięki której jestem w stanie grac 10 godzin w ea fc 25. Już w poprzednim ea fc 24 miałem z tym problem, lecz nie na taką skale. Dzisiaj gdy spróbowałem zagrać 8 meczy może 2 się załadowały i udało się je zagrać. Wygląda to tak, że zaczyna ładować mnie do meczu normalnie, lecz już występuje problem, że nie jestem w stanie pominąć cutscane przedmeczowego. Po chwili zaczyna się lag, który trwa ok. 5s i wyrzuca mnie do ekranu głównego. Mam jeszcze drugi problem, który też uniemożliwia grać, ponieważ czasami, gdy już uda się załadować mecz jestem w stanie wykonać kilka podań i wtedy mój piłkarz zaczyna biec przed siebie (nie da się nim wykonać żadnego ruchu) i gra się zacina i mnie wyrzuca. Nie mam pojęcia o co z tym chodzi, bo komputer mam dosyć przeciętny jak na dzisiejsze czasy. Z góry dziękuje.

specyfikacja

-radeon rx 5700xt

-amd ryzen 7 5700x

-16gb ram

Pozdrawiam.

No RepliesBe the first to reply

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 8 days ago