Origin nie chce sie zaaktualizować.
Witam.
Niedawno wyszła nowa aktualizacja origin, niedawno wszystko śmigało jak ta lala, jednak origin, czy też EA jeden pies, jak to ma w swoim zwyczaju musi coś spieprzyć...
Włączam Oirigin i jest napisane: Aplikacja Origin wymaga aktualizacji... I są 3 opcje:
1 .Automatycznie aktualizuj Origin.
2. Zaktualizuj aplikacje Origin.
3.Nie aktualizuj i uruchom aplikację Origin w trybie offline.
Jak klikam opcję 2, żeby zaktualizowało Origina, to nastepuje aktualizacja...
Kiedy kreska ta aktualizacji dojdzie do końca Origin się wyłącza i nic dalej nie moge zrobić...
Kiedy włączam origina kolejny raz wyskakuje to samo...
Jak klikam opcję 3, Origin mi się włącza lecz pisze, że jest w trybie offline i musze zaktualizować origin, żebym mógł wejść w tryb online.
Do tego nie mogę włączyć Fify 18... Klikam "Graj" i nic się nie dzieje..
Próbowałem wszystkiego:
Reinstall Origina.
Usunięcie plików Origina, Fify, rejestrów przez CCleanera...
Mam włączony tryb administratora...
Włączenie kompa w trybie awaryjnym również nic nie daje...
Ale jak próbuję zainstalować ze strony Origina najnowszą wersję tej platformy, kiedy już się zainstaluje i próbuje włączyć ją to nic się nie dzieje...
Dopiero jak zainstaluje poprzednią wersje Origin, mogę go włączyć...
Jak ktoś ma jakieś pytania dotyczące sprzętu to od razu mówię, że mój komp spełnia minimalne wymagania bo kiedyś bardzo dużo grałem w fife...
A i jeszcze jedno... Niedawno robiłem porządki na kompie tzn. odinstalowywałem niepotrzebne rzeczy i właśnie możliwe jest to, że usunąłem niechcący coś...
Dla pewności pobrałem Directx 11 ale to dalej nie pomaga...
Liczę na szybką odpowiedź bo chciałbym w końcu spokojnie pograć sobie w Fifke, ale chyba nie dane mi to jest...
Z góry bardzo dziękuje...
Pozdrawiam!