8 years ago
Punkty Origin
Mam takie pytanie bo podajecie w że jeszcze nad tym pracujecie a jak dobrze rozumiem trawa to od 2013 roku czy coś się zmieniło w tej sytuacji nie macie pomysłów czy te punkty są bez użyteczne
@readhatgames Witaj!
Pozwól, że zacytuje Ci do czego służą punkty Origin z oficjalnego artykułu na naszej stronie:
"Sprawdzanie osiągnięć
Aplikacja Origin umożliwia sprawdzanie osiągnięć zdobywanych w niektórych grach EA. Zdobyte osiągnięcia znajdziesz na swoim profilu.
Punkty Origin służą jako sposób śledzenia osiągnięć i mierzenia postępów w niektórych naszych grach, takich jak Battlefield 4, FIFA czy Mass Effect 3.
Aby sprawdzić łączną liczbę swoich punktów Origin oraz osiągnięcia zdobyte w danej grze, kliknij ikonę osiągnięć w interfejsie „Origin w grze”, wyświetl swój profil lub kliknij zakładkę Osiągnięcia na stronie z informacjami o grze."
Jak zauważysz, każda platforma czy to Steam, Uplay czy PSN, Xbox itp. korzystają z podobnego rozwiązania, którego głównym zamysłem jest pochwalenie się osiągnięciami w grach ze Swoimi znajomymi.
Nasz kolega EA_Tom wraz z kolegami odpowiedzialnymi za platformę Origin, zbierają na tym kanale właśnie pomysły od graczy, odnośnie usprawnień jakie chcieliby zobaczyć w przyszłości. Jeśli masz sugestie co do przeznaczenia punktów Origin, podziel się proszę z kolegami od Origin-a a kto wie, możliwe że zostaną wdrożone!
ja to bym sugerował taką opcję jak jest u konkurencji np na uplay gdzie można owe punkty wymienić za jakieś skiny czy inne dodatki lub na zniżkę przy zakupie następnej gry
świetny pomysł😎