8 years ago
Punkty Origin
Mam takie pytanie bo podajecie w że jeszcze nad tym pracujecie a jak dobrze rozumiem trawa to od 2013 roku czy coś się zmieniło w tej sytuacji nie macie pomysłów czy te punkty są bez użyteczne
No tak człowiek widzi punkty origin i myśli sobie pewnie jak u konkurencji Uplay skoro są punkty to pewnie można je na cos wydać xd. A tu pomysł wzięty z PS zbierzesz komplet i masz "platynę".
Gdyby istniały strony ja w PS gdzie można by się pochwalić swoim wynikami to możne miało by to sens a tak cóż kolejne statystyki nie przeszkadza ze jest ale jak by nie było tez by nic nie zmieniło.
Bardziej drażni mnie lista osiągnięć szkoda że nie można zmieniać wielkości pod swoje preferencje jak również brak osiągnięć w większości tytułów a podobno miały być dodawane;p Skoro istnieje system osiągnięć to każda gra takowy powinna mieć.
Po za tym mam nadzieję że system osiągnięć jest i będzie lepiej zabezpieczony przed oszustami niż np na steam😉
Swoją drogą szkoda że Origin nie ma własnych pomysłów, niby cos jest zaimplementowane ale nie jest dokończone i co gorsza patrząc na okres od kiedy to trwa to wydaje się że projekt został porzucony. Jeśli ktoś w tym dłubie to się dobrze ustawił bo jak by nie było od kilku lat trzepie kasę nic nie robiąc;p
@sir_romanekPL nowa wersja programu Origin to bardzo niestabilna aplikacja wymagająca wielu poprawek i uproszczenia interfejsu.
@EA_Odix niestety "życzenia" graczy nie są brane pod uwagę. Obawiam się, że nie ma osoby odpowiedzialnej za opcję jaką są osiągnięcia Origin.
Wierzę w sukces finansowy firmy Electronic Arts, ale obecne przeoczenia troszkę mnie martwią.
Pozdrawiam,
Sebastian