Forum Discussion

Mariaanos's avatar
3 months ago
Solved

Rozwiązanie konta

Witam, posiadam zablokowane konto EA. W związku z tym chciałbym rozłączyć swoje konto z innymi platformami. Jednakże Wasz genialny Support przekierowuje mnie, aby zrobić to na własną rękę. Nie mogę tego zrobić, ponieważ wg Was zablokowane konto jest "okrojone" i nie widzę takiej opcji. 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @DAREXIK10 

Jeśli konto zostało zablokowane to obawiam się, że nie będzie możliwości jego odłączenia. Przykro mi. 

• Cześć. Mam ten sam problem. Mam zablokowane konto i nie mogę rozłączyć PSN od EA bo nie mam takiej możliwosci. Sprawa trwa od roku. Support EA zawsze pisze to samo, ze decyzja ostateczna i nie mogą usunąć powiązania ze wzgl na blokadę. Masz jakiś pomysł oprócz grania na innym kocie PSN???

• Nie chodzi o zdezaktywowane konto tylko zablokowane przez EA za naruszenie zasad regulaminu. Jeżeli nie możecie pomóc mi na tej stronie to prosiłbym o link, który ZADZIAŁA i na 100% będę mógł napisać do właściwych osób, które mi pomogą

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @Mariaanos 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło (jest to opcja, którą tylko ty możesz  wykonać, ale przypuszczam, że support udzielił już Ci tej wskzówki). Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

• Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 7 hours ago