blazejnowakSeasoned Newcomer6 months agoFifa 12 gra twierdzi że jest z innego konta Witam Od bardzo dawna posiadam grę fifa 12 wraz z dodatkiem od 2 dni gra uruchamia się i gdy klikam zagraj wyrzuca komunikat iż gra nie jest przypisana do tego konta EA gdy chcę ją aktywować wyrzuca...Show Morefifa błąd 1.jpg547 KBfifa konto gry.jpg367 KBfifa błąd 2.jpg532 KB
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie. ...Wyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Deautoryzacja kont Crysis 2 Witam Dostałem ostatnio grę Crysis 2 Przyznam się od razu, że chciałbym ją sprzedać. Niestety nie wiem przez ile komputerów się przewinęła i chciałbym poprosić o deautoryzacje kont na których gra z...Usunięcie miasta z wojen klubowych Witam czy da się samemu wyjść z drużyny wojen klubowych nie usuwając danych? Mamy taki problem w drużynie,że nasz Prezes jest nieaktywny od pół roku,możemy tylko przyjmować graczy,ale nie usuwać. E...