KartonikMlekaNewcomer10 months agoNie mogę zmienić języku na polski w Mirrors Edge Siemanko Nie mam nawet opcji zmiany na polski, jest tylko angielski i francuski. Gdzie na stronie głównej jest pokazane że polski język jest dostępny. Nie wiem co zrobić. Pomocy!!
EA_KalinaCommunity Manager10 months agoHizanorishi czy język systemu komputera oraz aplikacji EA to polski czy inny?
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie. ...Wyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Deautoryzacja kont Crysis 2 Witam Dostałem ostatnio grę Crysis 2 Przyznam się od razu, że chciałbym ją sprzedać. Niestety nie wiem przez ile komputerów się przewinęła i chciałbym poprosić o deautoryzacje kont na których gra z...Usunięcie miasta z wojen klubowych Witam czy da się samemu wyjść z drużyny wojen klubowych nie usuwając danych? Mamy taki problem w drużynie,że nasz Prezes jest nieaktywny od pół roku,możemy tylko przyjmować graczy,ale nie usuwać. E...