Forum Discussion

AR7I3M's avatar
2 years ago

Titan fall 2 nie uruchamia się

witam, gra była kupiona na steamie, dostaje błąd "nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie Spróbuj ponowinie za chwile"

rzeczy których próbowałem:
-sprawdzanie integralności plików

-reinstall EAapp

-instalowanie origin

-wyłączanie zapory oraz antywirusa

-dodawanie przejścia w zaporze dla titanfall2.exe

chciałbym pograć w grę a dostaje taki błąd, dodam że mam apexa na steamie podłączonego z kontem EA i działa normalnie

3 Replies

• właśnie zrobiłem reinstall Steama, dalej nic, proszę o pomoc

• Witam!
    Jeśli chodzi o Titanfall 1 to serwery zostały wyłączone w marcu 2022 roku. Natomiast jeśli chodzi o Titanfall 2 to sprawa ma się nieco weselej, ponieważ serwery wciąż funkcjonują, ale niestety nie zawsze poprawnie. No i czasem są na nich przeprowadzane ataki DDoS. Albo biegają tam cheaterzy. Czasem serwery mają też gorszy dzień i swoje humorki.
    Mimo wszystko są przynajmniej trzy opcje - albo spróbować zagrać innego dnia, albo pobawić się w zmianę ustawień sieciowych w Windowsie, albo przejść na Titanfall 2 Northstar (https://northstar.tf/) na którym są nieoficjalne serwery stworzone przez fanów gry, którym zależy na niej bardziej niż twórcom.

Pozdrawiam!

• gamesteryt's avatar
    gamesteryt
    2 years ago
    @gamesteryt Jeśli jednak nie satysfakcjonuje cię czekanie lub nie chcesz przechodzić na serwery społeczności z jakiegokolwiek powodu, możesz też spróbować:
    - upewnić się, że Titanfall 2 lub Steam nie są blokowane przez antywirus,
    - wyczyścić pamięć podręczną aplikacji EA
    -uruchomić komputer w trybie czystego rozruchu

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 14 hours ago